Säkert, enkelt och prisvärt – så har Instorage blivit det trygga valet för förvaring


– Vi är kundorienterade, smidiga, prisvärda, tillgängliga och framför allt trygga.
Grundaren Marc Skårman sammanfattar sitt uppdrag med fem snabba ord och sätter samtidigt pricken över i:et.
Instorage är ju verkligen precis som all förvaring borde vara.

Att det ska vara enkelt och smidigt att hyra förråd är förstås självklarheter, men icke desto mindre detaljer att förringa. Hos Instorage kan du således enkelt boka och betala för ett förråd hemifrån och sedan få tillgång till förrådet direkt.

– Min bakgrund är inom näthandel och det ska vara smidigt att hyra ett förråd. Du ska kunna klicka dig fram till allt, lite som när du går igenom en vanlig nätbutik. Det är enkla och tydliga steg, informationen är god och man ska egentligen inte behöva ringa oss. På några ögonblick ska du ha tillgång till ditt förråd, men vill du ringa oss och bolla någon fundering är du givetvis varmt välkommen att göra det, säger Marc Skårman.

Nyfiken på förvaring hos Instorage?
Här ser du hela prislistan

Öppnar snart i Nacka

Han driver sedan ett antal år Instorage med filialer i Uppsala, Tyresö, Täby/Arninge och snart även ett i Nacka och upplägget är tydligt.
Det ska vara rent, säkert, tillgängligt, prisvärt, modernt och bekvämt – bara för att nämna ett axplock av de viktigaste faktorerna – när det kommer till din förvaring.

– Byggnaderna ska verkligen ligga rätt och våra lager är dessutom nya och väldigt moderna. Just nu håller vi även på och bygger nytt i Nacka. Prismässigt ligger vi bra till och har även ett erbjudande för bara en krona den första månaden så att folk kan känna på det… Vi säljer ju inga fysiska produkter utan det är fastigheten som är själva produkten och våra fastigheter är alla fräscha, ljusa och inbjudande, säger Marc Skårman och fortsätter:

– Det finns givetvis vagnar för att enkelt kunna flytta saker och vi har ett system med ljudsensorer som drar igång LED-belysningen när du kommer dit. Inredningen är vit och behaglig och hissarna stora och moderna. Det är nästan lite IKEA-stuk på hela upplägget, för alla våra anläggningar är byggda för att förvaringen ska vara väldigt enkel. Sedan är det värt att påpeka att det alltid är rent. Det är viktigt för oss. Det är många som säger så men inte håller det med vagnar som står överallt… Men hos oss är det rent och fint.

Hur mycket förvaring behöver du?
Här ser du alla priser och alternativ

”Ger en väldigt hög säkerhet”

Och – kanske allra viktigast för många – så är det givetvis också tryggt och säkert.
Instorage har ett system med stor säkerhet och kontroll på sina anläggningar.

– Först ska man igenom grinden till anläggningen, steg ett, och sedan har varje kund en unik accesskod för att komma in i byggnaden, steg två. Tillsammans med kameror ger det en väldigt hög säkerhet och slänger någon en väska på parkeringen så ser vi det. Det är viktigt att alla ska känna sig trygga när de är där, och till oss ska det kännas bra att komma helt ensam om du vill. Och historiken visar att vi har lyckats upprätthålla en hög säkerhet för inga stölder har hänt, säger Marc Skårman.

Hur ser möjligheterna ut att försäkra om man vill det?
– Byggnaden är givetvis försäkrad, men vi vill ju att alla ska ha en försäkring om något skulle hända. Så vi erbjuder en försäkring för en rimlig peng till alla kunder som inte kan uppvisa att hemförsäkringen täcker och den är uppskattad.

Det handlar förstås om service. Service för att göra det som bra, enkelt och fördelaktigt som möjligt för kunderna.
Säkerheten är den del, tillgängligheten en annan och smidigheten väl på plats ytterligare en.


Förenkla din förvaring med Instorage
Här finns förrådet som passar just dina behov