Allt fler företag hyr extra förråd


VVS-firman med 30 år i branchen valde inStorage för att utveckla sin verksamhet. – Att ha ett förråd är ett ekonomiskt bra alternativ, berättar Åsa Johansson på VVS Teknik Fålhagen.

inStorage har redan från starten mött behoven hos både privatpersoner och företag. Möjligheterna med ett förråd hos inStorage är många och för företagarna öppnar det upp möjligheter att utveckla företaget vidare, hålla nere priserna och i slutändan kunna leverera en bättre kundupplevelse till slutkunden.

VVS Teknik Fålhagen bytte upp sig

Några som hoppade på direkt när inStorage öppnade i Uppsala var VVS Teknik Fålhagen. Företaget har funnits sedan 2014 och grundaren Perra Johansson har jobbat inom VVS i 30 år. Bland deras kunder finns olika byggfirmor inom byggbranchen, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i både Stockholm och Uppsala.

– Vi hade ett behov sedan tidigare och hade haft en sämre lösning med en container, berättar Åsa Johansson på VVS Teknik Fålhagen. När inStorage kom och mötte upp våra behov var det ett självklart val, berättar hon.

I deras förråd förvarar de VVS-material. – Det kan vara om vi gör någon bra deal hos vår grossist. Ibland kan det exempelvis vara ”köp 5 toaletter för det här bra priset” och då slår vi till och har dem stående tills de behövs. Det kan vara någon maskin, någon svets som används då och då men som inte behöver vara med i bussarna dagligdags, förklarar Åsa.Åsa på VVS Teknik Fålhagen är glad för samarbetet med inStorage.

Hur mycket förvaring behöver du?
Här ser du alla priser och alternativ

Håller priserna nere

– Det här är ett alternativ till att ha en firmalokal, det har vi inte i dagsläget, berättar Åsa. Att ha ett förråd är ett ekonomiskt bra alternativ till det. Det håller våra kostnader nere vilket är bäst för oss och i slutändan också bäst och mest prisvärd för våra kunder.

Vad är då viktigast för VVS Teknik Fålhagen?

– Att vi alltid har tillgång till att komma in till det och att det inte finns några begränsningar. Och att det känns inbrottssäkert, svarar Åsa direkt. På frågan om det då känns säkert svarar Åsa utan tvekan:

– Absolut!

Skulle rekommendera inStorage lösningar till andra företag?

– Ja, absolut! svarar Åsa.

Nyfiken på förvaring hos Instorage?
Här ser du hela prislistan