Våra anläggningar

Hyra förråd Tyresö

Instorage Tyresö finner du på Mediavägen 7. Du som t.ex. söker förråd Hanviken, förråd Bollmora eller förråd Lindalen kommer finna denna anläggning närliggande och passande. Här kan du hyra billiga förråd på 1.5 kvm – 18 kvm beroende vad och hur mycket du vill förvara. Våra färdiga förråd finns tillgängliga både på entréplan och på hissplan. När du lägger din bokning kan du välja vart du vill att ditt förvaringsutrymme ska ligga placerat. Du kommer få tillgång till en rymlig hiss och smidiga rullvagnar för att enkelt kunna transportera dina föremål till och från förrådet oavsett vilket våningsplan du väljer att hyra.

Öppettider

Vardagar och helger
05:0023:30

Kontakt och support

Ring oss på 010-750 05 94 eller skicka e-post till info@instorage.se

Populära förråd

Visa fler förråd

1.5 kvm förråd i Tyresö

1.5 m²
1 kr kalendermånad ett*
599 kr / mån

Boka förråd
3 kvm förråd i Tyresö

3 m²
1 kr kalendermånad ett*
699 kr / mån

Boka förråd
6 kvm förråd i Tyresö

6 m²
1 kr kalendermånad ett*
1149 kr / mån

Boka förråd
6 kvm förråd i Tyresö
Entréplan
Visa på karta

6 m²
1 kr kalendermånad ett*
1249 kr / mån

Boka förråd
9 kvm förråd i Tyresö

9 m²
1 kr kalendermånad ett*
1349 kr / mån

Boka förråd
12 kvm förråd i Tyresö
Entréplan
Visa på karta

12 m²
1 kr kalendermånad ett*
1899 kr / mån

Boka förråd
Förråd i Tyresö

Mer om anläggningen

Vår anläggning i Tyresö är vår nyaste lagerlokal och Tyresös största. Hit välkomnar vi även kunder från Stockholm och Sköndal etc. Precis som våra två andra anläggningar är lokalen utrustad med den senaste tekniken för en ökad säkerhet. Ett högteknologiskt larmsystem och kameraövervakning med videoinspelning ser till området övervakas dygnet runt.

Det finns även fjärrövervaktning och ett vaktbolag kopplat till byggnaden. Alla förråd har moderna uppvärmnings- och ventilationslösningar för att förhindar fukt- och mögelskador som annars kan drabba fuktiga och kalla utrymmen. Allt för att du ska kunna känna dig trygg och lugn med att använda våra fristående förråd till lagerförvaring för dina föremål.

Efter en bokning på önskat varmförråd och pris via vår hemsida kommer du omgående få ett mail med ditt förrådsnummer och accesskod till anläggningen. Efter det har du tillgång till vårt lagerhotell 365 dagar om året fr.o.m. den dag du gjorde bokningen.

Närliggande områden: Magasinering Hanviken, magasinering Lindalen, magasinering Älta, magasinering Nyfors