Våra anläggningar

Hyra förråd Nacka

Instorage Nacka finner du på Prästkragens väg 36 vid trafikplats Orminge. Den som är ute efter t.ex. förråd Lännersta, förråd Gustavsberg, förråd Sickla eller förråd Boo kommer garanterat finna vårt förråd Nacka som ett välkomnande alternativ. Här kan du hyra lagerlokal på 1.5 kvm – 12 kvm beroende på hur mycket eller vad du vill magasinera. Förråden finns att boka på entréplan eller hissplan. Händiga rullvagnar och en rymlig hiss finns tillgängliga för en enkel in- och utflyttning av dina saker när du bokat lagerförvaring.
Öppettider för anläggningen är 05.00 – 23.30 både vardagar och helger

Bemannade öppettider

Måndag till fredag
09.00 – 11.00

Kontakt och support

Ring oss på 010-750 05 94 eller skicka e-post till info@instorage.se

Populära förråd


Inga lediga förråd just nu

Mer om anläggningen

Nackas lagerhotell är nybyggt och utrustat med den senaste tekniken. Den är skyddad med ett högteknologiskt larmsystem och kameraövervakning med videövervakning. Dessutom är en fjärrövervakning och ett vaktbolag kopplat till området och förrådshotellet för en ökad trygghet och säkerhet. Alla våra förvaringsförråd är uppvärmda och utrustade med moderna ventilationssystem som förhindrar fukt- och mögelskador som annars kan uppkomma vid fuktiga och kalla miljöer.

När du bokat önskat förvaringsutrymme via vår hemsida kommer du inom kort få ett mail med ditt förrådsnummer och din personliga accesskod. Samma dag som bokningen gjordes har du tillgång till ditt nya stora förråd 365 dagar om året.

Närliggande områden: Magasinering Lännersta, magasinering Boo, magasinering Björknäs, förråd Gustavsvik, förråd Hammarby sjöstad