Nu öppnar inStorage i Nacka!


Äntligen!

Efter mycket arbete och lång väntan har vi nu öppnat våra helt nya förråd i Nacka! Anläggningen är helt nybyggd och specialanpassad för att möta våra kunders behov. Förråden ligger på Prästkragens väg 36 i Saltsjö-boo och ligger därmed nära Nacka, Orminge, Lännersta, Ektorp, Fisksätra, Saltsjöbaden och Gustavsvik, bara någon minut från motorvägen. Här kan du hyra förråd billigt en kort period eller under en längre tid, allt efter dina behov.

Se vår anläggning i Nacka här!

Många hyr förråd vid flytt eller renovering. Kostnaden för att hyra förråd beror på storlek. Ofta behöver man ett mindre förråd än vad man tror, då man med rätt metod kan packa förrådet väldigt effektivt på höjden. Även de små förråden har därför stor volym, sett till de vanliga behoven. Därför kan det underlätta att hyra förråd korttid så att man kan få mer utrymme, exempelvis vid en renovering. För dig som hyr förråd en lång tid på 3 eller fler månader ger vi rabatt på första månaden som då kostar bara 1 krona.

Vid anläggningen i Nacka finns även släpvagnar att låna gratis för alla kunder. Du kan när som helst komma och hämta dem för att frakta dina saker. Släpvagnarna är täckta så dina saker är säkra även när det regnar.

I anläggningen i Nacka finns flera våningar av förråd, kraftfulla, stora hissar och rymlig parkering. Säkerheten är hög så att du kan sova tryggt om natten. Så nu, äntligen: Välkommen till inStorage i Nacka!

Billiga förråd i Nacka hos inStorage