Många väljer förråd i Tyresö


Förråd i Tyresö inStorage vid Lidl-avfartenAllt fler väljer att hyra förråd i Tyresö. Det rör sig mest privatkunder, men även en hel del företag. Mest uppskattade är de stora förråden, berättar Johan Åsberg, en av de platsansvariga på inStorage Tyresö. Ofta rör det sig om personer och familjer som flyttar eller renoverar och behöver ett större förråd tillfälligt för att förvara möbler och andra ägodelar. – Många har behov av att hyra ett förråd under en kortare tid och vi på inStorage är glada att hjälpa dem med det, fortsätter Johan.

Säsongsbetonad magasinering

Men det är inte bara för flytt och renovering som man brukar hyra förråd. Folk har sina förråd till allt möjligt och magasinerar säsongsbetonade ägodelar över flera års tid! Allt från utrustning till sina båtar till julpynt och bokföring som behöver sparas under en längre tid, förklarar Johan. Magasinering för säsongsbetonade saker har blivit allt vanligare. Förråden rymmer båtmotorer, segel och motorcyklar på vintern och skidor och snowboards på sommaren. En del förvarar till och med sina bilar och vattenskotrar i förråden, berättar Johan. Det blir ett extra förråd för saker man inte har plats att förvara hemma men ändå behöver tillgång till.

Förenkla din förvaring med Instorage
Här finns förrådet som passar just dina behov

Säkra förråd är det viktigaste för inStorageCentralt beläget i Tyresö

inStorage ligger lättillgängligt en kilometer från Lidl-avfarten. Det tar bara någon minut att köra och det är superlätt att hitta från den första avfarten från Stockholm in till Tyresö. Där finns också våra uppskattade släpvagnar uppställda. – De går att låna gratis när man hyr något av våra förråd, berättar Johan.

Hög säkerhet en topp-prioritet

En naturlig fråga är om det är säkert att ha förråd. – Vi har satt högsta prio på säkerheten, berättar Marc Skårman, VD för inStorage. – Alla ytor övervakas med kamera och vi har hög säkerhet på våra lås. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga när de magasinerar sina ägodelar hos oss.

Nyfiken på förvaring hos Instorage?
Här ser du hela prislistan

Goda möjligheter för företag

inStorage förråd passar även utmärkt till företag och de har hunnit bli mycket populära. – Det är superenkelt och självgående. När man väl har skapat ett avtal har man full tillgång till förråden 365 dagar om året, förklarar Johan. Särskilt våra garageportar och direktåtkomstförråd är uppskattade. De är lättåtkomliga och man kan ställa bilen direkt utanför förrådet. Företag brukar använda denna typ av förråd till förvaring av byggmaterial, leveranser av produkter på stora lastpallar eller som depåer för in- och utleveranser. Det finns många styrkor med våra förråd, inte minst att alla våra förråd är uppvärmda, även de som står utomhus, avslutar Johan.

Låna gratis släpvagn när du hyr förråd hos inStorage